Over ons

Memax brengt vraag en aanbod bij elkaar

Memax is dé intermediair die vraag naar en aanbod van machines, gereedschappen, magazijnbenodigdheden en toebehoren bij elkaar brengt, via online veilingen. 

Onze website biedt aanbieders een overzichtelijk platform waarop producten op een aantrekkelijke manier worden aangeboden en kopers vinden in Memax een transparante partner die u vanzelfsprekende kwaliteit en service biedt.

Memax, industrial auctioneers

Memax.nl

Op onze veilingsite maken we het u zo makkelijk mogelijk om de producten te vinden die u zoekt. Via een filter kunt u (eigenschappen van) producten invoeren, zodat u precies die producten selecteert die aan uw specifieke eisen voldoen. Via e-mail krijgt u direct bericht als er een nieuw product met de door u gekozen eigenschappen op onze website worden aangeboden. Via de optie ‘automatisch bieden’ kunt u er voor zorgen dat uw favoriete kavel niet zomaar aan uw neus voorbij gaat.

Kortom memax.nl is een laagdrempelige en transparante veiling.

Kwaliteit, service en ontzorgen

De dienstverlening van memax.nl biedt zowel kopers als aanbieders dezelfde mate van kwaliteit en service. En u bepaalt zelf tot in welke mate wij u ontzorgen. Memax zal de aanbiedende partij te allen tijde ondersteunen om de producten die aangeboden worden te voorzien van een label zodat de koper altijd precies weet wat hij in huis haalt.

Zo helpen wij u graag bij het vaststellen van de kwaliteit van het product en de daarbij horende startwaarde.

Memax … een goede naam

Memax staat voor kwaliteit, service en ontzorgen. We doen er alles aan om onze goede naam waar te maken. Waar die naam vandaan komt?

MEMAX is opgebouwd uit de eerste twee letters van de woorden metaal en machines. De toevoeging van de X staat voor een x-aantal toebehoren magazijnbenodigdheden, gereedschappen die we ook aanbieden. Maar veel meer nog staat de X symbool voor datgene dat Memax EXTRA biedt en waarmee het zich onderscheidt van andere veilingsites: naast vanzelfsprekende kwaliteit en service, is Memax transparant, helder, onderscheidend en laagdrempelig.

We hebben dus een goede en originele naam hoog te houden!

Registreren

Om deel te nemen aan onze veilingen moet u zich registreren. Dat gaat snel en eenvoudig! Klik op deze link als u meteen door wilt gaan om u te registreren.