Materialen Aanbieden

Hoe het werkt

Memax organiseert online veilingen van machines, gereedschappen, magazijn/werkplaats benodigdheden, toebehoren en aanverwante artikelen. De goederen die worden geveild zijn onder andere afkomstig van faillissementen, bedrijfsovernames, bedrijfsbeëindigingen en reorganisaties. Banken, curatoren en bedrijven verkopen via Memax op een snelle en efficiënte manier bovengenoemde goederen aan de hoogste bieder.

Verzamel veiling of op locatie

Memax veilt uw goederen via haar periodieke online veiling of organiseert een veiling op uw locatie, speciaal voor uw goederen. Dit bepalen we samen met u aan de hand van de aangeboden hoeveelheid goederen en/of het aantal kavels. Een grote veiling op uw of onze locatie, wordt van taxatie tot en met transport vakkundig door ons begeleidt. Tevens kan Memax goederen ophalen en in zekerheid stellen op onze locatie en locaties bezemschoon opleveren. Kleinere hoeveelheden gaan mee in Memax’ periodieke online veilingen. De frequentie en de datum waarop uw goederen worden geveild, hangt af van het totale aanbod en wordt samen met u bepaald. Doorgaans zijn alle kavels ruim voor aanvang van de veiling via de website in te zien.

Ter veiling aanbieden

Heeft u machines, gereedschappen, magazijn/werkplaats benodigdheden, toebehoren of aanverwante artikelen die u ter veiling wilt aanbieden? Neem met ons contact op voor een vrijblijvende afspraak. Samen met ons maken we afspraken hoe we u het beste kunnen ontzorgen. Zowel voor periodieke als voor speciale veilingen organiseren we kijkdagen. Vanuit ons klantenbestand benaderen we potentiële kopers die het beste bij uw goederen passen. Op deze manier worden effectief de juiste klanten bereikt. Ondertussen leggen we de eigenschappen van uw goederen vast en zorgen we dat de goederen klaar zijn voor de verkoop. Na de sluiting van de veiling factureren wij alle gewonnen kavels. Uitsluitend na volledige betaling door de kopers worden de goederen uitgeleverd. Betaling van de ontvangen verkoopopbrengst aan de opdrachtgever vindt in de week daarna plaats.

Kopersgemak

We maken het kopers zo makkelijk mogelijk op Memax.nl. Alle kavels zijn overzichtelijk verdeeld in vaste categorieën, waardoor de potentiële koper snel en eenvoudig de juiste kavels vindt. Kavels kunnen worden gefilterd op relevante eigenschappen. Kopers die op zoek zijn naar specifieke machines, gereedschappen of materialen kunnen actuele kavels vinden via zoekwoorden. Op deze manier vinden kopers zelfs machines van een specifiek merk of type.

Aan de slag

Bent u benieuwd wat Memax voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u.